آماده سازی مدارک اپلای تحصیلی برای خارج ازکشور،نگارش حرفه ای انگیزه نامه ،توصیه نامه ،رزومه تحصیلی و پروپوزال برای پذیرش درتمام مقاطع تحصیلی با ژورنال پرشین

خدمات اپلای-ژورنال پرشین  بزرگترین مرجع  خدمات دانشجویی و پژوهشی در کشور

انگیزه نامه یاSop
ریسرچ پروپوزال (Research proposal)
توصیه نامه یا ریکامندیشن لتر(Recommendation letter)
رزومه تحصیلی انگلسی(Cv)
 

انگیزه‌نامه یا SOP چیست؟

انگیزه‌نامه یا SOP کوتاه شده عبارت Statement of Purpose می‌باشد که بسیاری از دانشگاه‌ها در رشته‌های مختلف از قبیل مدیریت و رشته‌های مهندسی برای اعطای پذیرش یا اپلای شما به آن نیاز دارند. همچنین سفارت بسیاری از کشورها همچون کانادا و آمریکا و … برای دادن ویزا به شما چه ویزای تحصیلی وکاری انگیزه‌نامه شما را به دقت مطالعه می‎کنند.

بسیاری از انگیزه نامه‌ها (sop ها) به صورت زیر آغاز می شوند:

“I am applying to the Master of Science program in Civil Engineering at the University of York because I believe my technical skills are matched with  your program“

 

به قطع یقین می‌توان عنوان کرد که ۹۹ درصد sop ها به همین صورت آغاز می‌شوند در واقع این همان فرمتی است که دانش‌آموزان از دوستان و آشنایان خود کپی کرده‌اند و این طبیعی است که با اپلیکیشن، یا پذیرش شما تطابق کامل ندارند، اگر می‌خواهید نسبت به همه رقبای خود برای دانشگاه پیشی بگیرید می‌باید یک sop قوی داشته باشید ، اگر می‌خواهید کاری کنید که نسبت به هزاران اپلیکیشن برتری داشته‌باشید و کمیته بررسی اپلیکیشن در انتهای روز Application  شما را در خاطر ثبت کند بایستی عالی و البته منحصر بفرد باشید.

چگونه SOP یا انگیزه نامه شما می‌تواند از تمام SOP های دیگر دانشگاه برتر باشد؟

 

سوال این جاست که چگونه می‌توان کاری کرد که sop  ما هم عالی‌تر از بقیه باشد و همین که کمیته بررسی اپلیکیشن را به همان چیزی برساند که آن‌‌ها دنبال آن هستند . بسیار ساده است : تمامی دانشگاه‌ها برای پذیرش دانشجویان خود همواره می‌بایستی به سوال‌هایی که دارند پاسخگو باشند . یعنی معیارهایی دارند که شما با پاسخ مناسب دادن به آن می‌توانید دانشگاه را قانع کنید که شما را بپذیرد.

در نحوه نوشتن انگیزه‌نامه (SOP) این سوال‌ها را به صورت مستقیم از شما نپرسند ولی از شما توقع می‌رود که پاسخگوی این سوال‌ها باشید . این سوال‌ها چیست؟

  • قصد خواندن چه رشته‌ای دارید؟
  • چرا این رشته را انتخاب کرده‌اید؟
  • چرا این دانشگاه را انتخاب کرده‌اید ؟ چه چیزی از این دانشگاه نظر شما را جلب کرده‌است؟
  • چرا این کشور را به عنوان کشور مقصد و مکانی برای تحصیل انتخاب کرده اید؟
  • در این رشته ای که انتخاب نموده‌اید چقد سابقه دارید؟
  • قصد کسب چه توانایی‌ها و مهارت‌هایی اضافی را در این رشته دارید؟
  • بعد از فارغ التحصیلی چه برنامه‌ای دارید؟
  • آیا قصد دارید که مشغول به کار شوید یا به درس خواندن و تحقیق در آن رشته ادامه دهید؟
  • توقع شما از دانشگاه و رشته‌ای که در دانشگاه ارائه می‌شود چیست؟
  • آیا بعد از اینکه فارغ التحصیل شدید قصد دارید برای ادامه تحقیقات خود با یک استاد خاص کار کنید؟
  • اگر جواب شما بله است چرا این استاد نظر شما را جلب کرده‌است؟
  • چگونه می توانید به دانشگاه کمک کنید و چه چیز اضافه‌ای را به دانشگاه اضافه خواهید کرد؟
  • به غیر از بحث تحصیلات علایق و عادات و سرگرمی‌های شما چیست ؟ ویژگی‌های اخلاقی شما چیست؟
  • درباره فرهنگ دانشجویی کشور مقصد چه می دانید و آیا فکر می‌کنید می‌توانید که خودتان را با آن وفق دهید؟
  • چه ویژگی اخلاقی خاصی دارید که ما باید بدانیم؟

این سوالات تمامی آن چیزی است که از شما توقع می رود که پاسخ دهید . حال از شما توقع می رود که همه سوالها را جواب دهید و داستان زیبایی بسازید که کمیته از آن لذت ببرد. توجه داشته باشید که شما مصاحبه‌ای با دانشگاه به صورت شخصی ندارید . پس هر آنچه دارید همین sop است که شما باید هر کاری از دستتان برمی‌آید انجام دهید.نوشتن یک sop  مناسب نه تنها شما  را در مراحل پذیرش ساده می کنید بلکه امکان گرفتن scholarship  یا کمک هزینه تحصیلی برای شما ممکن می شود.

تیم تخصصی و حرفه ای ژورنال پرشین باچندین سال سابقه در بخش اماده سازی مدارک تحصیلی آمادگی کامل دارد درنوشتن انگیزه نامه های حرفه ای تحصیلی مخصوص شما را با بهترین متد انجام دهد.میتوانید برای خدمات اپلای با پرکردن فرم درخواست تماس در این صفحه یا با تماس مستقیم بامشاوران مجموعه ژورنال پرشین درخواست خودرا ثبت کنید.

انگیزه نامه.نگارش توسط ژورنال پرشین

ریسرچ پروپوزال (research proposal) چیست؟

اولین قدم برای آشنایی با ریسرچ پروپوزال (research proposal) بررسی تعریف آن می باشد. پس بیایید کار خود را با یک مثال آغاز کنیم. تصور کنید، شما یک معمار هستید و قرار است یک ساختمان بسازید. مسلماً شما بدون هیچ مقدمه ای مستقیماً به سراغ ساختن ساختمان نمی روید. بلکه در ابتدا یک ماکت از طرح مورد نظر خود را طراحی می کنید و در صورتی که مورد تایید بود، به سراغ ساخت ساختمان خواهید رفت. ریسرچ پروپوزال (research proposal)نیز به همین گونه است. در واقع هنگامی که شما قصد اپلای و ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارید، باید دانشگاه مورد نظر خود را از طرح تحقیقاتی که مد نظر دارید، مطلع کنید. پس ریسرچ پروپوزال اپلای طرحی است که شما به دانشگاه مقصد مورد نظر خود ارائه می دهید. در این طرح، موضوع مورد نظر شما برای تحقیق، ارزش تحقیقاتی موضوع مورد نظر و برنامه ریزی شما قرار داده می شود. در واقع این طرح همان ماکت تحقیقاتی شما خواهد بود. به علاوه می توان هدف کلی نگارش ریسرچ پروپوزال (research proposal) را آشناسازی دانشگاه مقصد با علایق تحقیقاتی و کاری شما عنوان کرد. اکنون سوالی که قطعاً در ذهن شما نیز به وجود آمده، این است که تفاوت ریسرچ پروپوزال (research proposal) با پایان نامه چیست؟ در پاسخ به این سوال باید بار دیگر به مثالی که در ابتدای این بخش ذکر شد، مراجعه کنیم. در واقع ریسرچ پروپوزال (research proposal) همان ماکت ساختمان و پایان نامه همان سازه نهایی ساختمان خواهد بود. به عبارت دقیق تر پایان نامه بر اساس طرح ریسرچ پروپوزال اپلای شما نگارش خواهد شد و کلی تر می باشد.

 

شاید از خود بپرسید که نگارش ریسرچ پروپوزال (research proposal) چه اهمیتی دارد. همانطور که در تعریف ریسرچ پروپوزال (research proposal) گفته شد، ریسرچ پروپوزال اپلای، اطلاعات جامعی از علایق تحقیقاتی و کاری شما به دانشگاه مورد نظر ارائه می دهد. همچنین این طرح، دانشگاه مقصد را از برنامه های تحقیقاتی مورد نظر ما که بعداً قرار است، تحت نظر این دانشگاه انجام گیرد، آگاه می سازد. در نتیجه باید بگوییم نگارش یک ریسرچ پروپوزال (research proposal) فوق العاده می تواند تاثیر شگرفی در فرایند پذیرش و بورسیه شدن شما داشته باشد. چرا که تیم پذیرش دانشگاه ها رزومه و شرایط شما را بر اساس پروپوزال ریسرچ شما بررسی می کنند. پس با توجه به اهمیت ریسرچ پروپوزال (research proposal) در نگارش آن ریسک نکنید و این کار را به متخصصین مجرب و کارکشته بسپارید. ما در مجموعه ژورنال پرشین در خدمت شما عزیزان هستیم تا بتوانیم بهترین و بی نظیرترین ریسرچ پروپوزال (research proposal) را برای شما نگارش کنیم. شما می توانید میتوانید با پرکردن فرم درخواست تماس در این صفحه یا با تماس مستقیم بامشاوران مجموعه ژورنال پرشین درخواست خودرا ثبت کنید.آماده سازی مدارک اپلای تحصیلی برای خارج ازکشور،نگارش حرفه ای انگیزه نامه ،توصیه نامه ،رزومه تحصیلی و پروپوزال برای پذیرش درتمام مقاطع تحصیلی با ژورنال پرشین.

 

چرا ریسرچ پروپوزال (research proposal) برای دانشگاه ها مهم است؟:

تاکنون با تعریف و اهمیت ریسرچ پروپوزال (research proposal)آشنا شدیم اما سوال دیگر این است که ریسرچ پروپوزال چه اهمیتی برای دانشگاه ها دارد؟ در پاسخ به این سوال باید به نکات زیر اشاره کنیم:

  • انتخاب هوشمند و درست دانشجو های مناسب.
  • هر دانشگاه بر اساس برنامه های مطالعاتی و تحقیقاتی خود از دولت کشورش بودجه دریافت می کند.
  • دانشگاه مورد نظر با بررسی ریسرچ پروپوزال (research proposal) به این موضوع پی می برد که آیا شما می توانید به ارتقاء سطح علمی دانشگاه و همچنین سطح رفاه کشور مورد نظر کمک کنید یا خیر؟
  • دانشگاه، کارآمد بودن و حرفه ای بودن پروپوزال شما را تشخیص می دهد و بر همین اساس تصمیم گیری می کند.
پروپوزال

توصیه نامه یا ریکامندیشن لتر (Recommendation letter) چیست؟ 

توصیه نامه نوشته ای است که توسط کارفرما، استاد دانشگاه، مشتری، معلم یا شخص دیگری که می تواند یک فرد عادی و یا دانشگاهی باشد، نوشته شود. هدف از نگارش توصیه نامه بیان مهارت ها، دستاوردها و توانایی شخصیِ فرد است. از این توصیه نامه ها به عنوان راهنمایی برای نشان دادن اعتماد به شخص مورد نظر استفاده می شود. اغلب توصیه نامه ها در خطاب به مدیر اجرایی شرکت ها یا ماموران پذیرش تحصیلی دانشگاه ها (به خصوص در مورد موقعیت های بورسیه تحصیلی) برای تسهیل مصاحبه یا معرفی کاندیدا نوشته می شوند.

 

چه بخش هایی در توصیه نامه آورده می شود؟

یک توصیه نامه، توصیفی از مهارت فرد در رابطه با اشتغال یا تحصیلات است. این نامه باید ویژگی ها و توانایی هایی کاندیدا را برای موقعیت مورد نظر مانند یک بورسیه تحصیلی خاص یا برنامه تحصیلی با موضوعی مشخص، به طور کامل بیان کند.

ریکامندیشن ها معمولا به طور مستقیم به به مقصد مسئول پذیرش دانشگاه یا استاد مورد نظر ارسال می شوند.

تیم حرفه ای ژورنال پرشین آمادگی دارد که به شما در نوشتن یک توصیه نامه حرفه ای کمک کند.جهت مشاوره میتوانید فرم درخواست تماس را پرکنید تامشاوران مجموعه باشما تماس بگیرند.آماده سازی مدارک اپلای تحصیلی برای خارج ازکشور،نگارش حرفه ای انگیزه نامه ،توصیه نامه ،رزومه تحصیلی و پروپوزال برای پذیرش درتمام مقاطع تحصیلی یاژورنال پرشین.

توصیه نامه_ژورنال پرشین

رزومه تحصیلی انگلیسی برای اپلای 

 

مثل  سایر رزومه ها ، نوشتن رزومه انگلیسی برای اپلای و مهاجرت تحصیلی هم آسان تر از آن چیزی هست که به نظر می رسد. سخت ترین و مهم ترین بخش نوشتن رزومه خوب برای اپلای، شروع نوشتن رزومه است. یک رزومه تحصیلی برای دکتری یا کارشناسی ارشد ، صرفاً رزومه کاری برای پیدا کردن یک شغل مناسب نیست، پس اگر می خواهید برای اپلای و پذیرش در یک دانشگاه خارجی اقدام کنید، ضروری است که یک رزومه تحصیلی انگلیسی خوب  بنویسید.

با پرکردن فرم درخواست تماس در این صفحه یا با تماس مستقیم بامشاوران مجموعه ژورنال پرشین درخواست خودرا ثبت کنید.آماده سازی مدارک اپلای برای خارج ازکشور،نگارش حرفه ای انگیزه نامه ،توصیه نامه ،رزومه تحصیلی و پروپروزال برای پذیرش درتمام مقاطع تحصیلی باژورنال پرشین.

بخش های مختلف رزومه تحصیلی برای اپلای

  1. بخش سربرگ (Heading) که شامل اطلاعات فردی از قبیل نام و نام خانوادگی، شماره تلفن، آدرس، ایمیل، شبکه های اجتماعی، آدرس وبسایت و غیره است.
    2. پروفایل تحصیلی (شامل دو مقطع تحصیلی اخیر و تاریخ شروع و پایان تحصیل)
    3. افتخارات، جوایز و تقدیرنامه ها
    4. معدل تحصیلی برای هر مقطع از سوابق تحصیلی
    5. فعالیت های غیر درسی که در دانشگاه یا دبیرستان داشته اید
    6. فعالیت های داوطلبانه ای که در آنها شرکت کرده اید
    7.سرگرمی ها/ علایق
    8. مهارت ها (زبان، کامپیوتر و غیره )
رزومه تحصیلی ژورنال پرشین
لطفا برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
لطفا نام ونام خانوادگی خود را وارد کنید
لطفا شماره موبایل یا ثابت خودراوارد کنید.
در صورت لزوم ایمیل خود را وارد کنید.(اختیاری)
به چه خدماتی نیاز دارید